fredag 21. mai 2010

Blogginnlegg om hva som er virkelig i kunsten

Fredag 28/5:
1+2 time: Hva er virkelig – hva er ikke virkelig? Ta utgangspunkt i filmen ”Matrix”, sidene 217 til 235 i Spenn og det vi har snakka om ”Generation Kill” og ”Armadrillo”. Skriv et blogginnlegg som du publiserer på bloggen din der du presenterer en film, en bok, en nettside eller et kunstverk som enten framstår som virkelig eller som helt bryter med det vi oppfatter som virkelig. Hva er det ved denne som gjør den overbevisende/ som du syns den gjør bra? Hvilke virkemidler er det den tar i bruk for å framheve forestillingen om virkelighet/ uvirkelighet? Hvordan er personene framstilt og hva er tematikken? Sammenlign filmen/ boka/ nettsiden/ kunstverket med ”Matrix” og den ”virkeligheten” som blir tematisert der.
Når dere er ferdige med å skrive innlegget skal dere gå inn på noen av de andre elevene sine blogger og lese deres innlegg og kommentere dem.
Denne oppgaven kan dere gjøre hjemme, men alle innleggene og kommentarene må være gitt innen kl. 12:00 for at dere ikke skal få fravær for timene. Jeg sjekker! Jeg legger ut oppgaven på Fronter og Bloggen min.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar